Võiga praetud lillkapsas

Kiiresti valmiv toitev lillkapsatoit, mida saab kerge vaevaga valmistada ka argipäevadel õhtusöögiks. Maitseb ka lastele.




KOOSTISAINED

keskmise suurusega lillkapsas
100 g võid
0.7 – 1 l vett
soola




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta lillkapsas ja lõika õisikud pannile.

2. Lisa vesi. Hauta kaanega kaetud pannil kuni lillkapsad on poolpehmed. Jälgi, et vesi hautamise ajal pannil otsa ei saaks, vajadusel lisa juurde. Ära hauta lillakapsaid liialt pehmeks, muidu muutub toit hiljem pudruks.

3. Kui lillkapsad on poolpehmed, kalla pannilt üleliigne vesi.

4. Lisa tükeldatud külm või. Prae lillkapsaid võis kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soolaga.

Serveeri lihapallide või viineritega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Karma analüüs


Numeroloogilised analüüsid


Õun: lasuriit


Kaelakee: lõvi tähtkuju


Kaelakee: merevaik


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Kaelakee: obsidiaan


Nõude komplekt lastele (3-osaline)


Kaelakee: süda ja ingli tiivad


Seinapilt lõuendil või kapal: jänesekapsad


Taro kaardid: Guardian Angel Messages (koos raamatuga)

Seotud postitused